O nama

Ovaj portal je namenjen svim budućim mladencima, koji se tek suočavaju sa svim izazovima koje donosi organizacija venčanja, kao i novopečenim bračnim drugovima, koji žele da podele uspomene na najlepši dan sa svojim najdražima.

Ako planirate venčanje, kao registrovan korisnik na ovom portalu ćete pronaći gomilu korisnih saveta kako ništa ne biste propustili i kako bi celo venčanje prošlo savršeno. Naš portal vam nudi jedinstveni spisak svih stvari koje su potrebne za jedno lepo i veličanstveno venčanje. Možete napraviti i sopstveni spisak i pratiti kako rešavate jednu po jednu stvar kako se venčanje bliži. Nama je, kao i vama, važno da ništa ne propustite.

Na forumu možete razmenjivati iskustva, mišljenja, pitanja i nedoumice sa sve većim brojem korisnika našeg portala, koji imaju iste „slatke muke“ kao i vi.

Kada najradosniji dan prođe, a proći će uspešno zahvaljujući i savetima koje ste pronašli na našem portalu, fotografije i video zapise sa svojeg venčanja možete postaviti na naš portal i tako ih na najlakši način podeliti sa svojim prijateljima i rođacima, bez obzira na kojem delu planete se oni nalaze. Neka vaš fotoblog pokaže svima koliko je bilo lepo na vašem venčanju, koje ste tako pažljivo pripremili, koristeći savete sa našeg portala.

Osećajte se kao kod kuće na portalu „Naša svadba“ i podelite sa nama i ostatkom sveta sve najbolje momente vašeg venčanja, jednog sasvim običnog dana kojeg ste vi pretvorili u nešto važno i nezaboravno.

Biće nam zadovoljstvo da makar deo te atmosfere ugostimo na našem portalu. Dobrodošli!